Nye eksklusive lavenergi boliger

I det efterfølgende materiale kan de læse om boligernes konstruktioner, de materialer der som standard indgår i boligerne og om de mange muligheder de har for selv at sætte Deres præg på Deres nye bolig.

 

 

De bærende konstruktioner herunder ydervægge og bærende skillevægge, installationer og udvendige vindues og dør partier kan naturligvis ikke ændres, men individuelle ønsker til fliser, gulve, inventar og sanitet kan i stort omfang imødekommes. Ønsker om ændringer nævnes til ejendomsmæglerne som meddeler hovedentreprenøren at de ønsker ændringer. Der afholdes herefter møde med hovedentreprenøren med hvem De aftaler det nærmere forløb, og hvor de økonomiske konsekvenser ved de respektive ændringer/tilvalg klarlægges.

 

De aftalte ændringer meddelelses ejendomsmægleren som indarbejder ændringerne i skødet. Denne procedure medvirker til at de kan få kreditforeningslån til hele handlen, og ikke mindst til at de ved, med 100 % sikkerhed, hvad prisen er for huset inkl. de aftalte ændringer. Al kommunikation med underleverandører til byggeriet går gennem hovedentreprenøren.

Husoversigt: Fyrtøjet

Nummer Solgt/reserveret
1 UDLEJET
3 UDLEJET
5 SOLGT
7 SOLGT
9 SOLGT
11 SOLGT
13 SOLGT
15 SOLGT
17 SOLGT
19 SOLGT
21 SOLGT
23 SOLGT
2 SOLGT
4 SOLGT
6 SOLGT
8 SOLGT
10 SOLGT
12  SOLGT 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Boligtyper

 

Type A og B  
Areal: 123,7 m2
Carport & udhus:  31,7 m2

 

Type C  
Areal: 103,4 m2
Carport & udhus:  31,7 m2

Energiberegning

 

Se energibereging ved opvarmning til 20 gr.

klik her

Se energiberegning ved opvarmning til  22 gr.

klik her

Pressemeddelelse om energi

klik her